Zuurkool schotel met knolselderij en wortel
2 personen
Ingrediënten
300 gram knolselderij
350 gram wortels
250 gram zuurkool
½ liter water
½ groenten bouillonblokje
50 gram kruiden roomkaas
50 gram geraspte kaas
Zout en peper
Chilli vlokken
Bereidingswijze
Ruime pan met ½ liter water opzetten.
Knolselderij en wortelen schillen en in kleine stukken snijden.
Als het water kookt de groenten toevoegen en het bouillonblokje.
Dit ongeveer 10 min koken en daarna de zuurkool erbij voor nog eens 10 min.
Als het goed is hoef je geen of heel weinig water af te gieten.
Verwarm in de tussentijd je oven voor op 220 graden (hetelucht 200 graden)
Dit lekker prakken samen met de kruidenroomkaas.
Naar smaak zout, peper en chili toevoegen.
Alles in een ovenschaal doen en de geraspte kaas eroverheen strooien.
Zet dit voor ongeveer 10 min in de oven en klaar is je schotel.
Heeeeeerlijk